VeiligheidstrainingenAPS

Opleidingen Apeople Academy

Met onze Veiligheidstrainingen ben jij helemaal klaar voor je werk!

  Direct naar ons lesaanbod  

 null

    Beroepskennis helemaal Up-to-Date!    

 Apeople Academy biedt Veiligheidstrainingen en Beroeps-ondersteunende cursussen. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de opleiding Verkeersregelaar direct te starten

met jouw nieuwe baan!

Onze opleidingen:

Uw beveiligings Oplossing

Verkeersregelaar

DIRECT AAN DE SLAG! 

Jij kunt het verkeer veiliger maken! Werken in het verkeer brengt veel risico’s met zich mee. Kennis en kunde hoe werkzaamheden in de praktijk veilig uitgevoerd moeten worden is daarom essentieel...

Uw beveiligings Oplossing

VCA (Basis en Vol)

Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu, Checklist Aannemers en is bedoeld om jou veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Hierbij is een vooropleiding niet nodig. 

Uw beveiligings Oplossing

BHV (Basis)

De opleiding BHV is een verplicht onderdeel binnen de Arbowet en is bestemd voor personen die deel gaan uitmaken van een BHV-organisatie. Heeft een bedrijfshulpverlener de opleiding goed doorlopen en het BHV-diploma behaald? Dan voldoet de werkgever aantoonbaar aan de wettelijke verplichting voor bedrijfshulpverlening. Ook de herhalingscursus kun je bij Apeople doen.

Kies wat het beste bij jou past!

Uw beveiligings Oplossing

EHBO

De EHBO cursus is geschikt voor particulieren, ZZP’ers, MKB en grote bedrijven. Tijdens een EHBO cursus leer je hoe je eerste hulp verleent in verschillende situaties en bij kleine en grote letsels.

Uw beveiligings Oplossing

BBMI

Tijdens onze BBMI cursus word je goed voorbereid op je rol als Beheerder Brandmeldinstallatie. Je leert alles over het beheer, de bediening, de periodieke controle en het preventief onderhoud van een brandmeldinstallatie en een ontruimingsalarminstallatie

Uw beveiligings Oplossing

OMA

Intimidatie, agressie, discriminatie, ongewenst gedrag, kwetsende scheldpartijen. Allemaal vormen van grensoverschrijdend gedrag en helaas komt dit steeds vaker voor. Tijdens de cursus 'omgaan met agressie en ongewenst gedrag' leer je professioneel handelen bij ongewenst, ongepast of zelfs agressief gedrag.

Uw beveiligings Oplossing

Hospitality

Hoe kun je oprecht verbinding maken en daarmee de ervaring van de ander overtreffen? We gaan aan de slag met aandacht geven en verbinding maken met klanten of bezoekers. Datgene doen in communicatie en houding waardoor je de verwachtingen overtreft en je klanten en bezoekers zich écht fijn laat voelen.

De voordelen van Apeople Academy als opleidingspartner

Al uw personeelsopleidingen onderbrengen bij één opleider scheelt u als werkgever tijd en geld. De Apeople Academy onderscheidt zich door maatwerk te leveren, toegespitst op de wensen en omstandigheden van uw onderneming. Soms is het efficiënter om opleidingen op uw eigen locatie te laten volgen. Uw werknemers kunnen dan in hun eigen werkomgeving gewezen worden op bedrijfsspecifieke risico's en veiligheidsprocedures.

Ik ga graag met u in gesprek over onze opleidingen en cursussen.

Bij een grote selectie van onze opleidingen bieden we ook de bijbehorende herhalingsmodules aan.

Bekijk ook eens de vacatures van Apeople Security en bouw mee aan een veiliger Nederland. Samen met onze collega’s ga jij aan de slag bij de leukste opdrachtgevers in Limburg en Noord-Brabant.

 null


Aan de slag in de beveiliging zonder diploma?

Wanneer je al beschikt over een diploma heb je natuurlijk een streepje voor, maar er komt meer kijken bij beveiligingswerk dan alleen een diploma. Je moet servicegericht, representatief, stressbestendig en proactief zijn. Wil jij aan de slag binnen de beveiliging en beschik je niet over de vereiste diploma’s? Geen probleem, wij zijn een ‘’erkend leerbedrijf’’ en leiden medewerkers op tot echte vakmensen.