Apeople Security is onderdeel van Apeople Group B.V.

Dienstverlening met een A-status!

CV van het bedrijf.

Apeople Group B.V. bestaat uit Apeople Uitzenden en Apeople Security

Apeople B.V. is een uitzendorganisatie die sinds 1995 is uitgegroeid tot een totaal-aanbieder van personeelsoplossingen. Uitzendbureau Apeople biedt dienstverlening met A-status. Apeople Security verleent beveiligingsdiensten van vaste en flexibele aard. Apeople Security werd in 2008 opgericht door Rik Snippe, die altijd een passie heeft gehad voor de beveiligingsbranche.

Core-business van het bedrijf.

Apeople Group B.V. ontzorgt klanten op het gebied van facilitaire dienstverlening. Apeople Uitzenden draagt als uitzendbureau zorg voor personeelsoplossingen en is gespecialiseerd in diverse branches waaronder techniek, bouw, warehousing en logistiek. Onze diensten zijn gericht op uitzenden, werving en selectie, payrolling en HR dienstverlening. Apeople Security is totaal-aanbieder van beveiligingsdiensten. Sterk in Objectbeveiliging, Hospitalitydiensten Industriële brandwachten, Verkeersregelaars, Hondenbewaking en Winkelbeveiliging. Deze werkzaamheden kunnen ook op uitzendbasis worden aangeboden.

Hoe wij ons onderscheiden van branchegenoten.

Met bijna 30 jaar ervaring in de uitzendbranche beschikken wij over uitstekende kennis over alle wet- en regelgeving in ons vakgebied. Daarnaast hechten wij veel waarde aan service: het belang van de klant staat voorop.

Ook heeft Apeople B.V. heeft een gedegen kennis van regelgeving omtrent arbeidsmigranten. Wij begeleiden onze buitenlandse medewerkers naar hun verblijf hier in Nederland. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Hierdoor zijn wij uiterst flexibel en sterk in ad hoc opdrachten. Tot slot beschikken wij over onze eigen wervingskantoren in Polen en Portugal.

Als onderdeel van de Apeople Group heeft Apeople Security vanaf de start een sterke groei doorgemaakt. Apeople Security onderscheidt zich door kennis, ervaring, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Onze bedrijfsvoering is transparant en kent korte communicatielijnen. 

Apeople Security staat voor Beveiliging met een A-status!

Wij luisteren naar u en leveren maatwerk. Wat onze betrouwbaarheid ten goede komt is dat wij uitsluitend werken met gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers. Tot slot zijn wij dé specialist in hondenbeveiliging en wordt ons bedrijf officieel erkend door het Ministerie van Justitie als volwaardige particuliere beveiligingsorganisatie met vergunningsnummer ND3079.

Door wie wordt het bedrijf geleid?
Het bedrijf wordt geleid door de gebroeders Bart en Rik Snippe.

Aantal medewerkers?
Apeople Group telt rond de 20 vaste medewerkers en 400 flexibele medewerkers.

Hoe komt het bedrijf aan zijn klanten?
Door beloftes na te komen en kwaliteit te leveren.
Hoe groot is het afzetgebied?
Ons afzetgebied is, in samenwerking met partners,  internationaal.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wij zijn lid van diverse vakorganisaties. Daarnaast bieden wij onze medewerkers regelmatig vak- en bijscholing aan. Eigen initiatieven vanuit het personeel worden voortdurend aangemoedigd. Wij nodigen regelmatig internationale adviseurs uit om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Tot slot nemen wij deel aan bijeenkomsten over relevante en actuele marktontwikkelingen.

Onze toekomst.

The Future is Apeople! De verschillende entiteiten binnen de Apeople Group werken intensief samen en treden steeds vaker als groep naar buiten. Nadat de afgelopen jaren is gebouwd aan een stevig fundament, verwachten we nu door een gezamenlijke aanpak en salesstrategie een gezonde én structurele groei te kunnen realiseren.

Apeople Group op Social media en Internet.

Wij zijn actief op Facebook en LinkedIn (@Apeople en @Apeople Security). Daarnaast hebben wij twee websites: www.apeople.nl en
www.apeoplesecurity.nl