Ons team: Apeople Security

Maatwerk in Flexibele Beveiliging​​​​​​​​​

Trots op ons bedrijf!

In 2008 heeft Rik Snippe Apeople Security opgericht.

Zijn passie voor de beveiligingsbranche is ontstaan vanuit de hondenbeveiliging. Van jongs af aan is hij bij dit onderdeel binnen de beveiligingsbranche intensief betrokken geweest. Door jarenlang opgebouwde kennis en ervaring kent hij als geen ander de dynamische wereld van de Security.

Als onderdeel van de Apeople Group heeft Apeople Security vanaf de start een sterke groei doorgemaakt. De opgebouwde kennis, ervaring en betrokkenheid komen ook duidelijk naar voren in de huidige bedrijfsvoering. Open, transparant en met korte communicatielijnen. Wij hoeven niet de grootste te zijn, wel de beste. Onderscheidend in kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid.

Onze kernwaarden geven een goed inzicht daarin.

Apeople Security staat voor dienstverlening met een A-status.

Wij luisteren naar onze klanten en leveren flexibel maatwerk. De juiste mensen op de juiste plek is essentieel om veiligheid te garanderen. Een uitgebreide intake en een duidelijk geschreven offerte behoort dan ook tot de standaard.

Apeople Security werkt uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers.

Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van het diploma Beveiliger 2 en BHV. Een deel van hen is  ook in het bezit van het diploma Ploegleider BHV en/of EHBO. Interne opleidingen op het gebied van goed gastheerschap - coachend leidinggeven - communicatie en presentatie worden regelmatig aangeboden.

Apeople Security is dé specialist in hondenbeveiliging.

Een sterk punt van hondenbeveiliging is de preventieve werking die van deze vorm van beveiliging uit gaat. Wij zijn ook nauw betrokken bij de hondenbrigade Politie, Eenheid Limburg. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om hondengeleiders op te leiden.

Apeople Security Elke beveiligingssituatie vraagt om een specifieke oplossing.

Vandaar dat Apeople Security uitsluitend maatwerk levert afgestemd op uw bedrijfsgerichte wensen en behoeften. Wij garanderen u de best passende veiligheidsbalans. Duidelijke communicatie, integriteit en betrouwbaarheid staat bij Apeople Security voorop. 

Apeople Security wordt officieel erkend door het Ministerie van Justitie als volwaardige particuliere beveiligingsorganisatie met vergunningsnummer ND 3079.

Ons team

Rik Snippe

Directeur

Apeople Security

Peter Beumers

Operationeel Manager en Sales-representative

Kasia Lach

Operations

Planner

Ralf Driessens

Marketing en Sales Consultant