Apeople Security_Hotel

Ons team: Apeople Security

Maatwerk in Flexibele Beveiliging​​​​​​​​​

Trots op ons bedrijf!

In 2008 heeft Rik Snippe Apeople Security opgericht.

Zijn passie voor de beveiligingsbranche is ontstaan vanuit de hondenbeveiliging. Van jongs af aan is hij bij dit onderdeel binnen de beveiligingsbranche intensief betrokken geweest. Door jarenlang opgebouwde kennis en ervaring kent hij als geen ander de dynamische wereld van de Security.

Als onderdeel van de Apeople Group heeft Apeople Security vanaf de start een sterke groei doorgemaakt. De opgebouwde kennis, ervaring en betrokkenheid komen ook duidelijk naar voren in de huidige bedrijfsvoering. Open, transparant en met korte communicatielijnen. Wij hoeven niet de grootste te zijn,  wel de beste. Onderscheidend in kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid.

Apeople Security staat voor dienstverlening met een A-status.

Ons team

Rik Snippe

Directeur

Apeople Security

Peter Beumers

Operationeel Manager en Sales-representative

Ralf Driessens

Marketing en Sales Consultant

Kasia Lach

Operations

Planner

Onze Kernwaarden: 

Maatwerk

Iedere opdracht, iedere situatie en ieder beveiligingsvraagstuk heeft een specifiek veiligheidsprofiel. Wij zetten ons in om hiervoor de best passende veiligheidsbalans te creëren. Apeople Security luistert naar u en denkt in oplossingen.

Betrouwbaarheid

Veiligheid is een kostbaar goed. Klanten vertrouwen hun veiligheid aan ons toe. Apeople Security is doorlopend bezig om haar dienstverlening te verbeteren en klantverwachtingen te overtreffen. Het vertrouwen in onze medewerkers is daarbij onvoorwaardelijk.

Flexibiliteit

Ad-hoc aanvragen kunnen wij adequaat invullen. Dit vraagt om flexibiliteit. Daarom zijn onze planners 24/7 bereikbaar!

Samenwerking

Er is een nauwe samenwerking tussen onze medewerkers onderling én tussen Apeople Security en haar opdrachtgevers. We denken met u mee en bepalen samen welke oplossing het gewenste resultaat oplevert.

Betrokken medewerkers

Apeople Security werkt met betrokken medewerkers. Onze kernwaarden zijn onze kracht. Wij zijn kritisch in onze selectieprocedure. Medewerkers voelen waardering als je verantwoordelijkheden geeft die passen bij hun kennis en vaardigheden. Datzelfde geldt voor taken die bijdragen aan het resultaat van uw organisatie. Zo zijn we in staat de hoogst mogelijke kwaliteit in dienstverlening te leveren.

Klantgericht

Uw organisatie staat centraal bij Apeople Security. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten! Transparantie, integriteit en duidelijke communicatie zijn daarbij essentieel. Wij luisteren naar u én denken proactief mee.