Apeople Security

         Maatwerk in Flexibele Beveiliging

Beveiliging inhuren

Elke beveiligingssituatie vraagt om een specifieke oplossing. Vandaar dat Apeople Security uitsluitend maatwerk levert afgestemd op uw bedrijfsgerichte wensen en behoeften. Wij staan voor dienstverlening met een A-status

Goede communicatie, integriteit en betrouwbaarheid staat bij Apeople Security voorop. 

Direct naar Dienstenoverzicht


Welke beveiligingsdiensten bieden wij aan?

Apeople Security biedt diverse vaste en flexibele beveiligingsdiensten aan. Voor elk soort beveiligingsvraag hebben wij een geschikte oplossing waarbij de veiligheid van uzelf, andere personen en bezittingen voorop staat. Apeople Security levert uitsluitend professionals die gecertificeerd zijn en aan onze kwaliteitsstandaarden voldoen. Al onze medewerkers zijn minimaal in het bezit van een diploma ‘’Beveiliger 2’’ en ‘’’Ploegleider BHV en/of EHBO’’. Daarnaast zullen onze medewerkers altijd representatief, proactief en servicegericht zijn.

Apeople Security Dienstenaanbod:

beveiliger van Apeople

Frontoffice diensten

Hospitality - Receptie -

Nachtportier

Honden-inzet

Hondenbeveiliging -

Speurhonden

Wat zijn de voordelen om beveiligers in te huren?

Wanneer u gebruik maakt van beveiligingsdiensten van een externe partij zijn er een aantal voordelen.

  • Geen tijd kwijt aan het werven en verlonen van beveiligers
  • U betaald alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren
  • Tijdelijke behoefte naar beveiligers is makkelijk en snel te regelen

Wat zijn de kosten voor het inhuren van beveiligers?

De kosten voor het inhuren van beveiligers zijn afhankelijk van welk soort beveiliging u gebruik wilt maken. Geen enkele situatie is hetzelfde en hierdoor is het gecompliceerd om op voorhand al een prijsopgave te communiceren. Om een goede maatwerk-offerte aan te bieden vragen wij u vriendelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen via info@apeoplesecurity.nl of te bellen naar +31 (0)46 8200390. 

Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze planning is, in geval van Ad-hoc situaties, 24 uur per dag bereikbaar.