Verkeersregelaars

Uw project in veilige handen!

Veiligheid

van uw infrastructuur

Doorstroming

van weggebruikers

Opvolging

bij acute verkeerswijziging 

Apeople Security

Verkeersregelaars

Verkeersregelaars worden ingezet tijdens evenementen. Is er een festival of groot evenement op komst? Dan weet je dat er veel verkeer op af zal komen. Veel bezoekers zullen ongeveer tegelijkertijd aankomen en willen dan zo snel mogelijk parkeren. Ook na afloop zal iedereen ongeveer op hetzelfde moment de locatie verlaten. Het is dan belangrijk om de doorstroom vlot en veilig te houden. 

Ook als er stoplichten uitvallen kunnen onze verkeersregelaars snel ter plaatse zijn. Wanneer er wegwerkzaamheden of opbrekingen zijn dan is dit vaak al van tevoren bekend. Daarnaast worden verkeersregelaars ook ingezet voor de begeleiding van speciaal zwaar transport of bij op- en afritten van bouwterreinen.

Een verkeersregelaar zorgt voor een soepele doorstroming van het verkeer in bijzondere situaties. Dit vergt flexibiliteit van de verkeersregelaar, inzicht en verantwoordelijkheid. Geen dag of situatie is hetzelfde en onze verkeersregelaars weten hoe zij hierop in moeten springen. Alle verkeersregelaars van Apeople Security zijn gecertificeerd, ervaren en zijn 24/7 inzetbaar.

Meer informatie?